ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Το οινοποιείο της οικογένειας Γεωργίου Λαφαζάνη, αποτελεί σήμερα μια άριστα εξοπλισμένη οινοπαραγωγική μονάδα. Ξεκινώντας στις αρχές του 1950 από το παραδοσιακό οικογενειακό πατητήρι, στεγάζει στις μέρες μας όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών.

Ο χώρος παραγωγής και το σύγχρονο σύστημα εμφιάλωσης στο οινοποιείο ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας, όπως προβλέπονται από το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, πιστοποιημένο κατά τo πρότυπο ISO 22000:2005.

Ο υπόγειος χώρος παλαίωσης και συντήρησης των κρασιών, αποτελείται από γαλλικά δρύινα βαρέλια, 225 και 300lt., ενώ βρίσκεται πάντα σε σταθερά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας.

Η κομβική γεωγραφική θέση του οινοποιείου, μας επιτρέπει να παραλαμβάνουμε υπό τις καλύτερες συνθήκες σταφύλια από κορυφαίες οινοπαραγωγικές περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας και της Πελοποννήσου με στόχο τη δημιουργία ποιοτικών κρασιών και την ανάδειξη της χαρισματικής ελληνικής γης.