Ο σομελιέ Άρης Σκλαβενίτης υπέδειξε το δικό μας λευκό κρασί ❛Σείριος❜ για το μενού της 25ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα είπε: “Θα μπορούσε να είναι το κρασί πριν ξεκινήσετε το γεύμα σας σαν 𝓪𝓹𝓮𝓻𝓲𝓽𝓲𝓯 ή να το συνδυάσετε με τα πρώτα, όπως φρέσκες πράσινες σαλάτες και μαλακά φρέσκια τυριά.”
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο ‘Τα κρασιά της 25ης Μαρτίου’ στο περιοδικό γαστρονόμος εδώ: ℹ️ https://shorturl.at/qYfEM