Νέα - Εκδηλώσεις

Τα κρασιά της 25ης Μαρτίου – γαστρονόμος

Ο σομελιέ Άρης Σκλαβενίτης υπέδειξε το δικό μας λευκό κρασί ❛Σείριος❜ για το μενού της 25ης Μαρτίου. 

Συγκεκριμένα είπε: “Θα μπορούσε να είναι το κρασί πριν ξεκινήσετε το γεύμα σας σαν 𝓪𝓹𝓮𝓻𝓲𝓽𝓲𝓯 ή να το συνδυάσετε με τα πρώτα, όπως φρέσκες πράσινες σαλάτες και μαλακά φρέσκια τυριά.”

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο ‘Τα κρασιά της 25ης Μαρτίου’ στο περιοδικό γαστρονόμος εδώ: ℹ️ ​​https://shorturl.at/qYfEM